Almyridas finaste stränder

Du som styr din semester till Almyrida på Kreta, kommer helt enkelt att ha valt Grekland som destination på din semester. När du sedan även gjort valet av Almyrida, så kommer detta att betyda en förälskelse till sol och bad samt gammal kultur blandad med ett stort utbud av läckerheter samt massor av nöjen på en plats. Om ditt stora intresse nu är att sitta vid strandkanten, eller om du har familjen och barn med dig som hela tiden vill plaska i vattnet, så kommer du då att vilja veta vilka stränder som är de bästa valen i Almyrida på Kreta.

Det första och helt naturliga kommer att bli Almyrida Beach. Denna strand ligger då i direkt anslutning till själva staden. Dock kan detta innebära att den blir välbesökt, vilket då har lett till att den inte alls ser så inbjudande ut. Nu är det absolut inget fel på denna, men det finns bättre för dig som vill ta dig ett par kilometer för att få en riktigt upplevelse.

Marathi Beach – 6,5 km från Almyrida

Här har du en mycket inbjudande strand som passar för alla. Denna är barnvänligt och du kan placera dig under ett solparasoll och ha ett bord med stolar samtidigt som du har full uppsikt över barnen och vattnet. Naturligtvis passar detta också äldre och medelålders resenärer som vill ha den lunga och trivsamma resan med en plats i solen utan att bränna ihjäl sig. Utöver detta så är det en mycket ren strand med vacker utsikt över vatten med landbitar som sticker ut i vattnet på avstånd.

Seitan Limania Beach – 11 km från Almyrida

Här finner du en mycket liten och relativt svåråtkomlig strand. Dock är den välbesökt av många unga resenärer som vill ha ett stort äventyr på en spännande plats. Här finner du en strand inklämd mellan klipporna som formar en böjd vik ut i det öppna havet. Vem vet, kanske du som är riktigt äventyrlig även finner undervattensgrottor i denna lilla men helt underbara vik av vatten och berg som möter varandra på ett kärleksfullt sätt.

Loutraki Beach – Cirka 6 km från Almyrida

Ja, om du gillar den svenska kräftpremiären på en relativt grön och lummig kobbe i den svenska skärgården. I det fallet kommer du att känna dig helt hemma vid Loutraki Beach. Helt enkelt erbjuder denna plats en vacker och grön miljö, enkla solparasoller och liggstolar för alla besökare.

Det blir liksom lite lustigt att besöka Loutraki Beach, då du vet att du befinner dig utomlands men känner dig som hemma. Ja, som du ser kan Kreta och Grekland vara ett land som välkomnar på olika sätt. Hur som helst kommer du alltid att vara den som känner dig välkommen. När du nu är klar med alla bestyr på stranden, få du heller inte glömma bort de gamla kvarteren med de små pittoreska restaurangerna. Sol och bad gör dig hungrig, så låt då en av de mycket bra kockarna på denna plats servera en underbar middag till dig och din eventuella familj.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*