>> Boka ditt hotell på Kreta till bästa pris här

När du ska åka till Grekland på semester och verkligen vill ha ett bra boende så kommer detta aldrig att vara ett problem. Här reser du till ett land som har en stor erfarenhet och vana att ta hand om miljoner turister varje år. Det är dock lätt att tro, när du kommer ut på en ö, att detta innebär att du måste sänka dina förväntningar. När det gäller Grekland och ön Kreta kommer inte detta alls att vara ett faktum. Chansen här är nästan att du får ett bättre boende och en skönare upplevelse där, än vad du hade fått i huvudstaden.

När det gäller Kreta finns det tre mycket populära orter att besöka. Detta är Almyrida, Chania och Rethymnon. Av den anledningen har vi valt att välja ett hotell från vardera av dessa platser, för att sedan också överraska med två andra som verkligen står ut när du ska förlägga din kommande semester till Kreta.

Rethymnon – Grecotel Creta Palace

När du besöker Rethymnon och väljer detta fantastiska och superlyxiga hotell, så kommer du att få en plats för boende belägen precis vid det turkosfärgade havet. Något som också snabbt slår dig är att det för den höga kvaliteten och placeringen inte alls förefaller speciellt dyrt. Här finner du pooler, närhet till havet och massor av barer, restauranger och aktiviteter.

Chania – Casa Delfino Hotel & Spa

Du som vill ha riktig lyx och är beredd att betala bara lite extra för detta vid ett besök i Chania på Kreta, kommer att välja Casa Delfino Hotel & Spa. Du möts redan vid entrén av en mycket vacker dekor och arkitektur, för att sedan förföras av vackra miljöer, relaxerande spabehandlingar och en fantastisk pool. Detta hotell ger dig också direkt tillgång till Chania stad och väljer du rätt får du också utsikt över stadens lilla pittoreska hamn.

Almyrida – Almyrida Resort

Vid ett besök i Almyrida på Kreta så kommer du snabbt på det klara med att detta är en av de billigaste platserna på Kreta. Du tackar inte alls nej, då det också kommer att vara den bästa valutan för dina pengar. Här kan du välja Almyrida Resort, som är ett av de dyra alternativen men inte kostar mera än cirka 1300 kronor per natt.

Elounda – Blue Palace

När du besöker Elounda på Kreta så kan du mycket väl välja Blue Palace Resort & Spa om du har råd. Här kommer du att få betala lite utöver det vanliga, men får också en kvalitet och service utöver det vanliga. Naturligtvis blir detta det perfekta valet för dig som vill finna ett riktigt bra spa. Här finner du alla tänkbara behandlingar. Som alltid så får du det du är villig att betala för.

Heraklion – GDM Megaron

Du som är ute och reser på olika platser på Kreta kommer förr eller senare att springa på Heraklion. Denna lilla plats erbjuder faktiskt ett förbluffande bra boende för bara 1000 kronor per natt. Här talar vi om GDM Megatron. Är det sedan så att du gillar stilen i gamla Hollywoodfilmer, där alla alltid tar in på ett hotell som består av gigantiska och pompösa byggnader. Ja, då kommer du att passa för GDM Megatron.