5 måsten för turister i Chania stad

Chania är en stad som ligger på den grekiska ön Kreta. Denna stad,  är öns näst största stad och är även så kallad huvudort. Chania är en ort som har blivit mycket populär bland turister och staden är välbesökt. Här finns det en del att göra och mycket att titta på. När man väl reser hit så finns det vissa saker eller platser som man bara måste se och besöka.

Greek National Football Museum

Är du en fotbollsälskare så måste du helt klart besöka detta museum. Detta museum är mycket unikt i Grekland.

Grekland är stolta över detta museum. Här kan man få ta del av fotbollens historia för laget. Se alla skjortor som fotbollsspelarna har använt sig av från både tidigare lag och från laget som finns idag. Du får ta del av lagets historiska spel. Ett måste om du älskar fotboll!

Old Venetian Harbor

Åk hit och upplev det oändliga. Titta ut och upplev solnedgången över vattnet. Det är underbart vackert. Men innan dess så kan du ta en promenad längs hamnen. Besöka några av hamnens kaféer, barer eller restauranger. Ät en god middag och njut sedan med ett glas vin eller en kall öl. Besök de affärer som ligger längs hamnen och njut av tiden du har här. Denna hamn byggdes av venetianerna runt 1320 och 1356. Det kom att bli ett viktigt centrum. Här finns mycket för en turist att se och uppleva.

Samaria Gorge Small-Group Hiking Day Trip från Chania

Älskar du att promenera och uppleva allt det vackra så är denna turen verkligen något för dig. Väljer du att uppleva detta så får du gå på en av Europas längsta canyons. Den är på 16 kilometer. Naturligtvis så finns det en mycket erfaren guide med. Ni kommer vandra genom klippor och ni kommer även att passera en del övergivna byar. Ni kommer uppleva naturens lugn. Vandringen kommer ta cirka sex timmar och terrängen kan bli stenig så bra skor är ett måste. Glöm inte din kamera bara.

Cretan Villages och Countryside

Vill du slippa undan från all stress som man kan känna när man åker iväg på semester? Tänk att undkomma denna stress en dag. Det går om man väljer denna rundtur. Här får du tillbringa charmen som denna stad har. Upplev de fina vingårdar som finns. Stanna till vid koulesfästningen för att kunna se Soudabiken. Du kan även utforska den charmiga byn Maheria. Du kommer få en kostnadsfri hämtning och avlämning från och till hotellet. Du får en professionell guide som följer med dig och får dig att känna dig trygg.

Det är avslappnande att se och få känna by-livet. Här finns det en kultur som många inte får se. Det här kommer bli en familjeutflykt som ni sent kommer glömma.

Notos segling

Älskar du vatten? Tillhör du den skaran som känner ett inre lugn när du tittar ut över havet? Då kan segling vara något för dig. Du kan välja mellan romantiska kryssningar med en segelbåt. Men vill du hellre njuta av en motorbåts hastighet så finns det att tillgå. Du får vägledning av en erfaren kapten.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*